zpět na aktuality

Nymburský atletický relax už popáté

Více než třicítka trenérů našich přípravek a nově i učitelů zapojených do projektu Atletika pro děti do škol, se v Nymburce sešla o posledním listopadovém víkendu. Tým Atletiky pro děti jim za celoroční spolupráci připravil skvělý program. Sobotní odpoledne a část nedělního dopoledne patřila nevyčerpatelné studnici her vysokoškolského pedagoga a autora odborných publikací Ferdinanda Mazala. O své postřehy s nápravným cvičením určeným malým atletům se podělila trenérka a fyzioterapeutka Petra Kuželková. Nechyběl relaxační program, spousta her a také mnoho odměn.

Už tradičně za námi každý rok přijíždí i zajímavá sportovní osobnost. Tentokrát to byla diskařka Věra Cechlová- Pospíšilová. Během zajímavého povídání se trenéři dozvěděli spoustu zajímavostí ze zákulisí života vrcholové sportovkyně, mohli si prohlédnout její nejcennější medaile a vyslechnout její trenérské plány do budoucna. Nechyběla ani autogramiáda, takže si trenéři domů odváželi pěkný dárek pro své malé svěřence.

Nymburské setkání má prostě vždy co nabídnout a na tom proběhlém jsme plánovali už i to příští. Bližší informace o listopadovém setkání v roce 2016 a možnost zaregistrování se na něj bude už v únoru, takže sledujte náš web!

Více o tom, co jsme všechno v Nymburce podnikali, vám nastíní fotogalerie níže.

Foto: Lenka Rudová, Pavla Pražáková

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory