zpět na aktuality

Soutěž Atletíme k HME uzavřeme s patronem šampionátu, Krtkem

Naše soutěž se pomalu chýlí ke konci, ale pořád je o co bojovat. Stále se můžete stát nejoriginálnější přípravkou posledních čtrnácti dní soutěže, ale i zabojovat o jeden z pěti balíčků vstupenek na jarní HME.

Pro tentokrát bude zcela na vás, jak čtrnáctidenní atletění s patronem- Krtkem pojmete. Fantazii se meze nekladou! Všechny výstupy, obrázky, fotky, videa, příběhy nebo třeba váš vlastní atleticky laděný informační list o Krtkovi podobný těm, které jste dostávali o ostatních ambasadorech, nám posílejte do neděle 25. ledna. A na jakou odměnu se tentokrát můžete těšit? Nechte se překvapit, bude vskutku „krtkovská“.

Poslední, páté kolo soutěže je i příležitostí se zapojit do klání o pět balíčků vstupenek, které vašim malým atletům zajistí místo v hledišti jarního šampionátu. Vyhlášení pěti nejpilnějších a nejoriginálnějších přípravek proběhne v týdnu od 26. ledna.

Soutěží Atletíme k HME naše spolupráce s oblíbeným Krtečkem nekončí. Díky dohodě vedení ČAS s vnučkou autora animované figurky, Karolínou Milerovou, se Krtek dále naváže na aktivity projektu Atletika pro děti. „Naším smyslem je, abychom mohli děti podporovat i v rozvíjení jejich vztahu ke sportu a zdravému životnímu stylu,“ uvedla Milerová při oficiální prezentaci Krtečka jakožto patrona jarního HME. Nadace, kterou jménem svého dědečka založila v roce 2011, v současné době podporuje tři instituce: Motolskou nemocnici, Ústav pro matku a dítě v Praze Podolí a Dětské krizové centrum. „Atletika pro děti se stane čtvrtým subjektem, kterému bychom chtěli pomáhat,“ dodává Milerová.

Generální partner Českého atletického svazu

Hlavní partner Českého atletického svazu

Oficiální partneři

Projekt vznikl za podpory